Екскурзия Аржентина и Бразилия

ексурзия аржентина бразилия

Photo by Agustín Diaz on Unsplash

Екскурзия  Аржентина и Бразилия - пътуване в ритъма на Южна Америка, 15-27.03.2018г. Цена от 2518 евро/4925 лв. с включени летищни такси и 7 тура

Акценти по програмата:

  • Оптимална натовареност по време на обиколките, с акцент на всички забележителности в градовете, както и със свободно време за самостоятелно разглеждане;
  • Хотелите се намират на комуникативни места във всеки град по маршрута.

o   Този в Буенос Айрес е в топ центъра на града – до Обелиска, театър Колон, новата част на града със заведенията на Пуерто Мадеро и пазарската улица Флорида.

o   В Пуерто Игуасу хотелът е в близост до летището и прородния парк, като локацията му обосновава кратки и неизморителни трансфери, и в същото време в центъра на градчето до ресторантите и магазините.

o   В Рио де Жанейро хотелът е на първа линия в централната част на Копакабана, през улицата разстояние от плажа (разполага със собствени чадъри и шезлонги на плажа пред хотела без заплащане),  както и в близост до ресторантите и магазините на туристическата зона.

  • Богат избор от допълнителни мероприятия, които могат да се запазят предварително с цел да се организира целия престой на туристите на място.
  • Възможност за включване в приключенските турове в района на водопадите Игуасу – най-атрактивната част от престоя в района на двата природни парка – летене с хеликоптер и разходка под водопадите с лодка.
  • Възможност за разглеждане на три големи града в три държави в Южна Америка – Буенос Айрес в Аржентина, Рио де Жанейро в Бразилия и Монтевидео в Уругвай (срещу допълнително заплащане).
  • Всички входни такси са включени в пакетната цена.
  • Удобни международни полети с АК British Airways.
  • Допълнителен бонус: пешеходна разходка в центъра на Лондон с професионален екскурзовод на българси език.
  • Водач от туроператора по време на цялото пътуване, който помага с превода на място.

Екскурзия Аржентина и Бразилия – пътуване в ритъма на Южна Америка

Дати: 15.03.2018г. до 27.03.2018г.


Цена от 2518 евро/4925 лв. с включени летищни такси и 7 тура по програмата.

Допълнителен бонус: пешеходна разходка в центъра на Лондон с професионален екскурзовод на българси език.

Програмата, която включва познатия маршрут Буенос Айрес – Пуерто Игуасу и Рио де Жанейро, е 13 дни и 10 нощувки на място, като първите 3 от тях са отделени на Буенос Айрес, следват 2 нощувки в района на Пуерто Игуасу, Аржентина и 4 нощувки в Рио де Жанейро, а последната нощувка е транзитна в Лондон.

Полетно разписание с АК “British Airways”:

15 Март СОФИЯ 14:05 - ЛОНДОН, ХИЙТРОУ 15:40
15 Март ЛОНДОН, ХИЙТРОУ 22:10 - БУЕНОС АЙРЕС 09:05+1 (каца на 16.03)

25 Март РИО ДЕ ЖАНЕЙРО 21:50 - ЛОНДОН, ХИЙТРОУ 13:10+1(каца на 26.03)
27 Март  ЛОНДОН, ХИЙТРОУ 08:15 - СОФИЯ 13:25

екскурзия аржентина и бразилия